Onze menukaart

Mediterrane keuken en wekelijkse uitstapjes met Oriëntaalse gerechten.

Voorgerechten

  • Salade Niçoise

    Met verse tonijn, sla, tomaat, komkommer, rode ui, haricoverts, aardappeltjes, gekookt ei en vers gegrilde tonijn met een klassieke vinaigrette

  • Salade Caprese

    Tomaat, basilicum, burrata, olijfolie

  • Salade gegrilde groente

    Diverse gegrilde groenten met balsamico dressing en olijfolie

  • Tonijn tataki Italian style

    Gegrilde tonijn met maanzaad en sesamzaad omwikkeld op een bedje van balsamicomayonaise met gekonfijte tomaatjes en rucola

  • Tomatensoep

    Verse huisgemaakte tomatensoep met rundvlees en rundergehaktballetjes specialiteit van de chef

  • Tom Kah Kai

    Huisgemaakte Thaise kokos-kippensoep

  • Gambas al ajillo

    Gamba’s in de olie met knoflook en peterselie

  • Calamaris

    Huisgemaakte calamaris in tempura beslag met aioli

  • Antipasti plateau

    Bestaande uit vis, vlees, kaas en olijf

  • Vitello tonnato

    Kalfsmuis met een tonijnmayonaise en kappertjes

Hoofdgerechten

  • Tournedos Stroganoff

    Ossenhaas met Stroganoffsaus begeleid met verse seizoensgroenten en verse friet

  • Risotto tartufo

    Truffelrisotto met gekonfijte cherrytomaatjes en rucola

  • Gegrilde tonijn con salsa fresca

    Gegrilde tonijn op een bedje van rijst met een verse grove salsa bestaande uit tomaat, knoflook, ui, peterselie en Parmezaanse kaas afgemaakt met peper, zout, olie en azijn

  • Fish & Chips Just Cees

    Kabeljauw in een tempurabeslag met pankopaneer en huisgemaakte tartaarsaus met verse salade en huisgemaakte frietjes. Heel licht besprenkeld met azijn zoals het in Groot Brittanië gebeurt

  • Gegrilde kippendij met taotjo saus

    Gegrilde kippendij met een zwarte bonensaus gegrilde groenten op een bedje van rijst met huisgemaakte atjar

  • Gegrild Zeeuws buikspek

    Zeeuws buikspek met pasta aglio e olio en diverse seizoensgroenten

Desserts

  • Babin kokos ijs

    Babin is een Thaise kokos pannenkoek met taro en verse kokos. Deze wordt geserveerd met huisgemaakt kokos ijs geslagen room en Bastogne kruim

  • Westkapelse Tiramisu

    Tiramisu op een bodem van Zeeuwse bolus i.p.v. lange vingers

  • Kaasplankje

    Diverse soorten kaas

  • IJsje van het moment

    Wisselende ijsjes