Mediterrane keuken en wekelijkse uitstapjes met Oriëntaalse gerechten.
Met verse tonijn, sla, tomaat, komkommer, rode ui, haricoverts, aardappeltjes, gekookt ei en vers gegrilde tonijn met een klassieke vinaigrette
Tomaat, basilicum, burrata, olijfolie
Diverse gegrilde groenten met balsamico dressing en olijfolie
Gegrilde tonijn met maanzaad en sesamzaad omwikkeld op een bedje van balsamicomayonaise met gekonfijte tomaatjes en rucola
Verse huisgemaakte tomatensoep met rundvlees en rundergehaktballetjes specialiteit van de chef
Huisgemaakte Thaise kokos-kippensoep
Gamba’s in de olie met knoflook en peterselie
Huisgemaakte calamaris in tempura beslag met aioli
Bestaande uit vis, vlees, kaas en olijf
Kalfsmuis met een tonijnmayonaise en kappertjes
Ossenhaas met Stroganoffsaus begeleid met verse seizoensgroenten en verse friet
Truffelrisotto met gekonfijte cherrytomaatjes en rucola
Gegrilde tonijn op een bedje van rijst met een verse grove salsa bestaande uit tomaat, knoflook, ui, peterselie en Parmezaanse kaas afgemaakt met peper, zout, olie en azijn
Kabeljauw in een tempurabeslag met pankopaneer en huisgemaakte tartaarsaus met verse salade en huisgemaakte frietjes. Heel licht besprenkeld met azijn zoals het in Groot Brittanië gebeurt
Gegrilde kippendij met een zwarte bonensaus gegrilde groenten op een bedje van rijst met huisgemaakte atjar
Zeeuws buikspek met pasta aglio e olio en diverse seizoensgroenten
Babin is een Thaise kokos pannenkoek met taro en verse kokos. Deze wordt geserveerd met huisgemaakt kokos ijs geslagen room en Bastogne kruim
Tiramisu op een bodem van Zeeuwse bolus i.p.v. lange vingers
Diverse soorten kaas
Wisselende ijsjes
Woensdag t/m zondag van 15.00 uur tot sluit.
Maandag & dinsdag gesloten.